livet leker

sitter på golvet i tv-rummet nu men katterna. fick mig en överraskning inatt, patrik hade hämtat min katt och hampus katt. så han släppte ner dom nedanför sängen vid mig och då vaknade jag till och såg dom så då spratt jag rätt upp för då vart jag så glad för jag har inte sett dom på aslänge! va hos häggen igår, han hade "fest" men de kan man väl inte säga ändå. den varade inte länge och de va typ inge drag där. SÖNDAG

i wanna sing you a song

svarar på alla grejs på facebook. nummerleken tar kol på mig! JOBBIGT. fulltös äre här. hanna kom inte. men men. robin är ju iaf hemma och de är ju kul! mycket alkohol finns de men ingen dricker ;o

i drinking with you boy

kom just hem efter en tripp till ånge med patrik, mamma och pontus. vilka clowner patrik och pontus är iaf! dom skämmer ju ut en i ånge och när vi sitter i bilen. om någon säger att de va två stycken i framsätet som satt typ i framrutan och cpade sig och varvade som nå gamlingar så säger jag bara, aha du menar patrik och pontus! oherregud vilken upplevelse, satt typ och skratta hela tiden för de gick inte att sluta. Städningen blev asbra om jag får säga de själv, blev lite möblering och ändringar med dörrar och sånt. HANNA kommer ikv, fan va jag längtar! patrik ska hämta henne sen och jag vill följa med men han säger att jag inte får ;o de är fan jag som har sett till att hon ska komma för jag har snackat med henne, INTE han! så ska se till så jag följer med för hon är jag trots allt "min" syster.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE PAPPA! ♥♥

idag fyller pappa är, så nu ska jag hjälpa till att städa lite tills han kommer hem. idag kommer robin och patrik hem också. kuuuul! jo men de äre väl. HOLD MY HAND

is it so hard to believe ?

håller på att bli galen över att jag inte kan lägga ut bilder eller nått! gaaah! inte nog med de, mamma och pappa måste ju bråka hela fucking tiden. fast dom har enskilt boende så måste dom vara i samma hur endå! HATE THIS

i would go back and turn it all right

sitter här och har ont i kroppen, vet inte alls varför faktiskt för jag har inte haft ont förut idag.. tror jag. har varit så sjukt trött idag. är fortfarande de men de skiter man väl i. idag va sista skoldagen för den här veckan. skönt!

are you leaving me now?

sitter hemma och är alldeles dö trött, men vad gör man inte? ligger på magen, på golvet med datorn framför mig nu och de är inte de minsta skönt för de gör typ ont i hela bröstkorgen och så. imorgon är sista skoldagen för veckan, sköööööönt! men de är långdag, :'((((((((((((((( PÅ FREDAG FYLLER PAPPA ÅR. DÅ VÄNTAR HONOM EN ÖVERRASKNING, MEN JAG SÄGER INTE VAD! =D

i'm gonna change my life

nuuuuuuuuu.. sitter jag på gårn och gör typ ingenting då! oliver skämde väl typ ut mig för enstund sen då, eller ja jag fattar inte varför jag skämdes så men de gjorde jag iaf. anna-lotta sitter här bredvid mig nu och små nynnar så vackert så. min fucking blogg hatar verkligen mig för hela min grej är helt borta, jag som trodde att de va datorn som cpade för mig hemma men de vare fane mig inte. ikke bra, måste kolla upp det här sen men inte idag tror jag för de har jag ingen lust med. men aja

i can't fight this pain

tjabba tjena hallå, vi säger så! den raden får mig att tänka på sommaren. Varmt, grönt gräs, solen skiner, solbränna, blont hår och jeans shorts och en stor slapp tröja till. fan va jag saknar sommaren, känns som om snön har funnits här nollstop i evigheter.

bring the night and don't take it away

har ont i rumpan! hejdå. GODNATT!

nu förstår jag... lite mer, men inte varför!

nu fattar jag varför allt blev som de blev. men varför gjorde du så!? 15 st och nu en annan sak----------------------------------------- jag kommer sluta dricka mjölk nu, har mina skäl och de händer just mig hela tiden så jag kan inte ta sån skit av mjölken längre. okej fatta du vinner, mjölken!

Estoy feliz con otro hombre podría ser cierto

sitter här och lyssnar på mikka - lollipop (hade glömt att den fanns). lillebror sitter också här och nötar lite med mig, fast han sitter mest här för att kolla vad jag skriver till folk och vad du skriver till mig. har skrivit lite med X och hon har flyttat och sånt sen sist, de va ju toppen att få snacka lite med henne för de va så länge sedan sist! L I T T L E H A P P I E R T H A N B E F O R E

untouched

men alltså vad äre för fel på den hära grejsen, jag kan inte lägga in bilder eller nånting för hela den raden är borta.. knepigt men skitsamma nu. Nu blire käk i fullfart. korv och strips (Y)

FUCK YOU BITCH HELVETES JÄVLA FITTJÄVEL! JAG HATAR DIG!

ALLTSÅ FAN VA MYCKET JAG HATAR DIG ! DITT FEL ATT ALLTING ÄR SOM DE ÄR SÅ ÄRE BARA FATTA! VARTFÖR LYSSNA DU INTE PÅ MIG NÄR JAG SA X? JAG SA JU DE MEST FÖR ATT JAG VA RÄDD OCH FÖRSTOG VA SOM SKULLE HÄNDA! EN MINUT SENARE VAFAN HÄNDE!?! JO JUST DEN SAKER JAG SA! VAD HÄNDE I SOMMRAS JUST NÄR JAG SA: X. EN - TVÅ MINUTER SENARE VAD ÄNDE? JO JUST DEN SAKEN JAG SA OCH DE ÄR UNGEFÄR SAMMA SAK SOM HÄNDE NU! JAG SA JU ATT JAG HADE RÄTT OM VAD SOM SKULLE HÄNDA DIN FUCKING IDIOT!!!!!!!!! GUD VA DU ÄR STÖRD, JAG FATTAR INTE! OCH ATT DU INTE ENS LYSSNAR PÅ X NÄR DEN INTE VILL MER DIN FUCKING IDIOT HELVETES FITTA! JAG?! VARFÖR JUST JAG MÅSTE STÅ UT AV EN SÅN JÄVLA MÄNNISKA, VA? DU ÄR JU FANE MIG HJÄRNSKADAD SOM INTE ÄR RÄDD OM DE SOM ÄR! OCH NÄR DU SÅG ATT JAG VART LEDSEN OCH NÄR JAG SKREK, JO VAFAN SA DU DÅ? JO MEN SLUTA SKRIK OCH VAFAN ÄRE ATT GRINA ÖVER DÅ!? KLART SOM FAN ATT JAG VART LEDSEN MEN DU FATTAR JU INGENTING! alla kommer säga att det kommer att bli bra och att jag kommer ångra att jag har skrivit det här men FAN HELLER ! jag kommer aldrig göra de för det är sanning!!!!! vart tvungen att skriva av mig allt skit lite!

if i never see your face again

yao yao! haha jao nu är man uppe med tuppen fast de inte behövdes men hampus gick och väckte mig. tur att han är så snäll och väcker mig så jag inte försover mig.. eller ja idag skulle de inte ha gjort nånting eftersom jag inte är på skolan/stan. idag skulle vi ju till stan med alla 9:or, utom mig. men är rätt så säker att jag inte är den enda som är hemma idag. we belong together med mariah carey spelas just nu i datorn. ont i nacken har jag idag också och då får man ju huvudvärk på köpet. gjorde om bloggen igen... beslutsångest? nja lite då men nu får den se ut så här för nu orkar jag inte bry mig mer, idag iaf. hahaha! men aja, ska ta nånting att fika nu jag! C I A O ! !

sing a song

ska försöka sova nu, sitter och skriver med en enda männsika nu och de är magnus för han va vaken men nu orkar jag inte mer så nnu ska jag sova. börja till och med börja blöda närblod alldeles nyss och de har inte sutat än, bara för att jag är trött tror jag. äh nu struntar jag i allt och ta och lägger mig och sover isf. imorgon är udda sporter i sundsvall men vet inte hure blir med de jah.
G O O D   N I G H T

Used to have a little, now I have a lot

tjoho! här sitter jag och diggar till musiken på spotify och sjunger med till låtarna jag kan, men just nu äre maroon 5 & rihanna, och den kan jag inte men jag gör några schyssta moves istället för och försöker att njuta av de livet har att erbjuda! Har varit på gårn nu ikväll med folket som har varit där, hyfsat vare väl. är så sjukt trött nu förtiden, fattar inte varför! hade musik idag, fyfan va daniel fick en på bra humör på slutet när vi slutade typ. han hörde ju julias, cissi's och min låt och han satt bara och kollade först så man vart ju kallsvettig, sen kollade han upp och sa att de va en sjukt bra låt och man kunde inte tro att de va vi som hade som hade fixa ihop allt, sen sa han: den här låten är den bästa låten av alla grupper och att vi skulle spela in den på ett riktigt bra sätt för låten behövde de för den va så bra. och innan han kom och lyssnade och sa så va vi ju vid nån annan grupp och hörde doms backgrundsmusik och den va ju bra så jag sa ju som de va, va duktig ni är och va bra de blir, fast de är ju bara synd att vi är så mkt bättre, de va ju mest på skämt jag sa de men de va ju sant. i'm in love in our song! börjar få lite ont i huvudet lite känner jag nu, men men de går ju som de går. fan va tankspridd jag är hela tiden nu känner jag, fattar inte varför.

i say yes, and you?

slapp dag. nu ska jag koka spagetti och steka korv som blir dagens mat för mig.
hade tråkigt förut så knäppte kort på mig själv, haha resultatet:

fire in the dark

ja men god morgon då! Vakna nyss, somnade kanske vid sju tiden imorse men är inte så trött nu, utan bara jätte trött... känns som om man har druckit! inte brare. sitter här och lyssnar på bonnie tyler - i need a hero, mycket bra, jätte bra, kanon låt... eller ja. ja men vafan händer idag då tro?  ingenting, slappa och göra ingenting de tycker jag låter bra.

DET FINNS DOM SOM FÅR EN SÖMNLÖS

ne de blev att man inte gick och la sig och sov för det finns ju dom som håller en vaken, på ett bra sätt.
ja klcokan är fyra på morgonen och här sitter jag och nörda, kuuuuuuuuul! jo faktiskt. så sen blire att sova hela dagen tror jag nog. har snart smsat slut på pengarna på mobilen också, bra? ne inte direkt för då kan jag inte smsa.
man aja de löser sig, de gör det alltid!

GAMMALT SOM NYTT

ojj glömde skriva att nån brud ifrån tidningen kom och knäppte kort på gårn så vi skulle bli med i tidningen om vad vi skulle göra på sportlovet och då sa jag, vara med kompisar... 24/7 :)

one foot out of the door

sitter hemma hos pappa nu och tare lugnt. trött är man också.
orkar inte hålla upp ögonlocken längre känns det som men blir nog vaken ett tag till. funderar på att ta en dusch så jag kanske ska ta och gå och duscha då, har ju ändå ingenting annat att göra. hungrig är jag också så jag ska väl ta nånting att käka. jag hade visst de jag har att göra.
GOODNIGHT SWEETHEARTS!

i whant to go far away from this shit

ja vafan ska man göra nu då?! inte fan vill man hem nu. Kanske fixa skjuts någonstans?

 


gosnippan

♥   sitter hos maria nu och nörda mig lite med henne. Vi ha sett nån värdelös film som vi hade hyrt. Sen kom maria in med kameran och då börja vi knäppa ...  fina kort. aa titta och... försök njuta!

do it like a dude

GODMORGON!

sitter här och lyssnar på Jessie J - price tag, bra bra bra!
sitter och snackar med dom som är inne på msn också, och smsar.
vad händer idag då tro? för jag har ingen aning, eller ja jag ska ju vara med maria, de vet jag. kanske hyra film sen och se? jaa kanske de ja.
Tv är också på så de kommer musik ifrån den också när grammy awards 2011, nu sjunger rihanna och eminem love the way you lay i hennes version, och i need a docktor sjungs också, de är typ, jaa. men ja bra bra bra är ialla fall!
ont i nacken idag också men inte lika som igår och han sa ju att de kunde göra ont i idag också och sen att de skulle bli bättre.
men orkar inte skriva mer nu,
 tjohej!


gammal bilder på mig och maria:


in a second

trött nu efter en kväll i ånge med erica.
ja då har man varit i ånge med erica ikv då, vart kul? ne inte så jävla mycket drag där då.
vilka va vi med? jo jag och erica va typ med varandra och dom andra som vi va med va inte alls så social som man kanske hade hoppats på men aja de va ju vi som gjorde valet med att åka dit och ingen tvingade ju oss.
Satt först på gröna villan eller vafan de heter nu förtiden. Sen drog vi till shell för nån skulle köpa nått så då stack vi dit, efter de drog vi till rappe, för att.. sitta i hans soffa? aa man kan ju fråga sig det.
idag har de varit skola som vanligt, fast jag slutade tidigare för jag skule till stöde, till nån kiroprakt eller vafan de heter. aa för att se om jag hade nå fel i nacken eftersom jag har haft så ont i nacken, aslänge.
aaa han som jag gick till tog bara tag i nacken för att känna och då kände han direkt att kota fyra i nacken låg helt fel så då sa han, luta huvudet sakta (snett bak) och då gjorde jag de, då jävlar tog han tag i nackken och tryckte bak huvudet så de smal och då hamnade kotan rätt.
men jag vart ju fan asrädd för jag visste ju inte att han skulle göra så, jag trodde att han skulle knäcka nacken på mig så jag skulle dö!
läskigt
men käka nånting nu!



GODNATT


we can only make it right

sitter hos stumpan efter en lång helg, en lång och bra helg.
i fredags vare fest hos mig och allt va ju bra typ nästan, men maria kom inte då och de va ju som de va då också, men hade allt vare bra och hon hade varit där hade allt vare asbra! somnade säker kring tre tiden och vaknade halv åtta.
Igår kväll va jag och maria och hjälpte till på gårn, för nå kyrkoungar som skule komma.
vart typ strax efter två på natten och då skjutsade magnus mig och maria hem till mig hos mamma och sen stack vi därifrån hem till oliver fast ingen av våra föräldrar visste de så dom hade typ blivit förvånad att vi inte va hemma och att vi inte hade sakt nånting men de får man ju leva med.
stack till jon vid fyra-fem tiden eller nånting, jag vet inte.
satt där och gjorde, typ ingenting?..
vette fan när vi kom hem till oliver igen men skit samma.
aja vi somna kanske kring sju på morgonen och vaknade vid halv nio tiden (Y)
tröttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0